Laatse bericht - Reisverslag uit Uithoorn, Nederland van Thomas Emden - WaarBenJij.nu Laatse bericht - Reisverslag uit Uithoorn, Nederland van Thomas Emden - WaarBenJij.nu

Laatse bericht

Door: Thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas

06 Juni 2007 | Nederland, Uithoorn

Hallo allemaal,
Dit is het laatste bericht dat ik op mijn site zet, want mijn jaar in amerika zit er al weer op. Ik vind het ontzettend jammer dat ik weer terug ben, maar ik vind het ook wel weer leuk.
Gisteren ochtend ben ik om half 5 s'ochtends, amerikaanse tijd, opgestaan. Mijn eerste vlucht was van hays naar denver en meteen al bijna 1,5 uur vertraagd. Maar ik heb met begeleiding nog wel het volgende vliegtuig kunnen halen dat me naar washington bracht. Van daar uit ben ik naar schiphol gevlogen. Waar mam pap en frederiek me hebben opgehaald.
De laatste dagen voor mijn vertrek heb ik mijn tas ingepakt, en er was ook nog een verassings feestje voor mij. Een aantal vrienden en vriendinnen kwamen langs en ook mijn amerikaanse oom en tante en opa en oma, het was heel gezellig maar ik vond het wel jammer dat ik afscheid moest nemen.
Ik ben nu erg moe en ik zal de komende dagen veel gaan slapen en ik moet ook weer wennen aan Nederland.
Thomas

• 06 Juni 2007 - 17:29

Margret:

Hoi Thomas.

Wat fijn dat je het zo heerlijk hebt gehad in Amerika, ik hoop dat je snel weer kunt wennen aan het "gewone leven" hier in Nederland. Wie weet ga je nog eens terug om je Amerikaanse familie te bezoeken.
    Je hebt in ieder geval een prachtige herinnering aan je reis overgehouden en die neemt niemand je meer af.

Groetjes Margret ten Veen

• 07 Juni 2007 - 13:45

Tietia:

Hoi Thomas,

Gisteren hebben we al veel van je belevenissen en je leven in Damar gehoord. Je hoorde echt bij de familie en ze zullen je zeker missen,met name op de Zaterdagochtend denk ik!!
    Leuk dat je foto's van je familie en vrienden geplaatst hebt, het ziet er allemaal ontspannen en gezellig uit.
    Logisch dat je weer moet wennen in Nederland, dat het o.a. allemaal veel kleiner is, dat merk je al een glas ice-tea!
    Hier liggen in ieder geval een paar (kleine) donuts op je te wachten Thomas!

Groetjes van Jaap en Tietia.

Thomas

Als het goed is ga ik vrijdag 29 Augustus naar amerika. Ik ben geplaatst bij een gezin in Damar, dat is een klein plaatsje in Kansas. Ik kom bij een vader en een moeder en bij 3 zussen (16,12 en 9) en een broer (14). De school waar ik naar toe ga ligt in Palco en heet Palco high school. Ik heb er veel zin in en ik zal proberen regelmatig een bericht je achter te laten op deze site. groetjes, Thomas

Actief sinds 03 Juli 2006