Track seizoen
Door: Thomas
Blijf op de hoogte en volg Thomas
04 Maart 2007 | Verenigde Staten, Damar
Een paar weken geleden hebben we de laatste basketbal wedstrijd gespeeld en nu is het track seizoen. Afgelopen woensdag was de eerste practice, de asistent coach van basketbal is de coach in track dus moesten we veel rennen en een hoop andere conditie dingen. Track is een soort atletiek, er zijn verschillende onderdelen: rennen, 100, 200 400, 800, 1600 en horden en dat stokje doorgeven en discus werpen, speerwerpen enz. Ik weet nog niet wat ga doen maar als ik het weet dan horen jullie het wel.
Op de boerderij worden nog steeds kalfjes geboren dus dat is nog een hoop lol.
De tijd gaat heel erg snel, ik kan haast niet geloven dat ik over een paar maanden al weer naar huis moet.
Thomas
04 Maart 2007 - 10:57
Het Thuisfront:
Lieve Thomas,
wij vinden ook dat de tijd verschrikkelijk snel gaat; niet te geloven dat je alweer 6 maanden weg bent. Het is wel erg jammer voor jou dat het grootste deel van jouw tijd in Amerika er alweer op zit. Geniet maar van de resterende maanden. Maar als we dat zo lezen, doe je dat ook wel.
Wie doen er eigenlijk mee aan track? Zijn dat dezelfde jongens als bij football en basketball of heb je weer anderen met wie je aan track doet?
Hoe was het in het cadaverlab, of ben je daar nog niet geweest?
Heb jij ook wel eens zelf een oormerk in een oor van een kalfje gedaan, of heb je alleen maar geholpen met het in bedwang houden van het beestje? Gaat het oormerken met een soort schietpistool?
De voorjaarsvakantie is hier nu afgelopen, morgen gaan we weer naar school. Frederiek heeft veel gewerkt bij AH, dus die heeft zich wel vermaakt in de vakantie.
Heel veel groeten, ook aan de familie Benoit. Moeten we nog een doos met "Nederlandse" spullen opsturen?
Veel liefs,
papa, mama en Frederiek