Graduation
Door: Thomas
Blijf op de hoogte en volg Thomas
22 Mei 2007 | Verenigde Staten, Damar
Komende donderdag is de laatste schooldag, maar voor de seniors (de kinderen in de hoogste klassen) was afgelopen vrijdag de laaste dag. En dit weekend was hun graduation, elk jaar zijn er 4 junior, 2 jongens en 2 meisjes, die hun helpen met graduation. Ze delen programmas uit en helpen ze van het podium af. Wesley en ik waren de jongens, wesley deelde de programmas uit en ik hielp de senior van het podium af. Het was wel leuk om te doen maar ik moest weer mijn "dress up clothes" aan, mij zwarte broek en shirt en een stropdas.
Ik weet niet of jullie het weer in Kansas een beetje volgen, maar er was een paar weken geleden een tornado in Kansas die een dorpje heeft verwoest, nu is damar en de omliggende omgeving "under tornado watch" dat betekend dat het nog niet serieus is maar ze houden het in de gaten. Ik geloof de de tornado ons gaat missen maar misschien kan ik er wat van zien in de verte. Als ik kan maak ik wat foto's.
Thomas
23 Mei 2007 - 07:02
Het Thuisfront:
Lieve Thomas,
het is niet te geloven dat je over twee weken alweer op Nederlandse bodem zult staan, als alles volgens planning loopt. Wat zijn die negen maanden omgevlogen!
Wat ga jij doen nadat jij jouw laatste schooldag hebt gehad? Is er nog een afscheidsfeest voor de exchange-studenten? Gaat het gastgezin nog op vakantie, of ga je nu nog meer meehelpen op de boerderij?
We weten dat het flink kan spoken in Kansas. Oma zei dat ze op de radio gehoord had, dat Damar ook onder vuur heeft gelegen van de tornado's. En volgens de weersite van Damar houden ze nu bij jullie "severe thunderstorm watch" en "flash flood watch". Dat kan nog spannend worden! Pas maar op dat je niet net als Dorothy uit "The wizard of Oz" de lucht in vliegt.
Afgelopen weekeinde hebben we het 60-jarige huwelijk van opa en oma gevierd, compleet met burgemeester en etentje. En komend weekeinde gaan we met zijn allen naar Voorthuizen. Het is erg jammer dat jij er niet bij kunt zijn, maar jij hebt je eigen leuke dingen, gelukkig.
Probeer je nog wat foto's te nemen van de laatste weken?
Heel veel groeten en veel liefs van ons drietjes,
papa, mama en Frederiek
23 Mei 2007 - 08:34
Marielle Sloothaak:
Eey thomas,
Ik loop je al een tijdje te volgen via deze site en het klinkt en ziet er allemaal super gaaf uit! Is dat het ook echt, haha?
Heel bizar dat je alweer bijna 9 maanden ver weg zit. Hoe ervaar je het? zolang weg zijn?
Ben benieuwd of je misschien wel langer wilt of gaat blijven!
Je mist pap en mam nu wel erg zeker.
Het is wel leuk om dit zo te lezen allemaal en als je terug bent dan wil ik nog wat dingetjes aan je vragen over deze site want ik ga ook begin oktober 5 maanden naar het buitenland en dan lijkt het mij ook erg leuk om ook zo'n site op te richten en de mensen op de hoogte te houden!
Nou nog heel veel plezier en keep away from the tornado hé... haha
Groetjes Marielle
( dit is mijn mail , dan kan je jou mail even zenden voor die vraagjes die ik wil stellen aan je ) m_sloothaak@hotmail.com