Snowday!! - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu Snowday!! - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu

Snowday!!

Door: Thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas

23 December 2006 | Verenigde Staten, Damar

Hallo iedereen,
Deze week was de laatste week voor de kerst vakantie. Ik had al mijn kerstinkopen al gedaan. We hadden een hele paar finals op school, de meeste al op maandag en dinsdag, toen we naar het weerbericht keken zagen we dat het wel is kon gaan sneewen of hagelen en op school gingen geruchten dat we een sneeuwdag zouden krijgen. En afgelopen woensdag hadden we inderdaad geen school, niet omdat er sneeuw lag, er lag helemaal geen sneeuw, maar meer omdat de wegen erg glad waren. Maar het is dus eindelijk gebeurt ik heb een dag sneeuw vrij gekregen en de volgede dag was maar een halve dag op school de die hebben ze ook maar afgelast.
Vanavond komt de zus van mijn moeder naar damar om kerstmis te vieren, ik denk dat ik veel lekker ga eten, ik kan de heerlijke kalkoen in de oven al ruiken. Morgen gaan we hier de kadootjes uitpakken en op kerstdag gaan we naar opa en oma om meer kadootjes uit te pakken.
Thomas

• 23 December 2006 - 05:58

Daan En Peter:

Een heel leuke kerst toegewenst Thomas, veel plezier met je "familie" en een heel goed nieuwjaar. Kom je nog wel terug naar Nl, je schijnt het zo goed naar je zin te hebben?
    Morgen komt je eigen familie bij ons logeren voor een paar dagen, het zal wel een stuk rustiger zijn zonder jou en we zullen je missen. Kunnen we al echte brieven naar jou sturen? Ik heb je adres niet, krijg ik die nog?
    Liefs, Daan en Peter

Thomas

Als het goed is ga ik vrijdag 29 Augustus naar amerika. Ik ben geplaatst bij een gezin in Damar, dat is een klein plaatsje in Kansas. Ik kom bij een vader en een moeder en bij 3 zussen (16,12 en 9) en een broer (14). De school waar ik naar toe ga ligt in Palco en heet Palco high school. Ik heb er veel zin in en ik zal proberen regelmatig een bericht je achter te laten op deze site. groetjes, Thomas

Actief sinds 03 Juli 2006