Playoffs - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu Playoffs - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu

Playoffs

Door: Thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas

15 Januari 2007 | Verenigde Staten, Damar

Hallo iedereen,
Het is erg koud aan het worden hier in Damar. Toen ik vanochtend wakker werd was het buiten 9 graden F dat is ongeveer -12 in celcius. En het komt overdag niet boven het vriespunt. Maar verder naar het westen is de gevoelstemperatuur -28 graden Celcius, nee geen typ fout -28. Ik heb een paar foto's op deze website gezet van de sneeuw, er is niet heel erg veel sneeuw en het is niet echt goede sneeuw om sneeuwpopen mee te maken want het plakt niet, maar het geeft wel een mooi gezicht.
Een paar weken geleden zijn hier de football playoffs begonnen voor de superbowl, volgende week zijn de halve finales. Het team dat mijn vader goed vind heeft de eerste ronde gehaald maar toen hebben ze verloren. Het team van mijn broer heeft de playoffs niet gehaald. Maar ik kijk dus een hoop football hier in amerika. Na de superbowl zijn er geen football wedstrijden meer tot augustus maar er zijn dan een hoop andere sporten op tv: baseball, basketball en ijshockey.
Thomas

• 18 Januari 2007 - 15:51

Jens Van Haaften.:

Eey Thomas
    Ik zag in je msn-naam deze internetsite staan dusss... ik dacht effe leuk de groeten doen. Alles goed met je? zo te zien heb je het wel naar je zin. Leuke foto's en ik zal je site in de gaten houden. Veel succes in Damar en hoop dat je nog een leuke tijd daar zal hebben.

Groetjes van Jens :D

• 22 Januari 2007 - 07:56

Het Thuisfront:

Hallo Thomas,
    brrr, wat een temperaturen! Gelukkig dat je van de familie een dikke jas kon lenen, die zul je wel nodig hebben. Volgens de weervoorspellingen voor Damar blijft het koud, maar wel zonnig. Wat een prachtig weer zal dat zijn! Hier komen we niet verder dan een flinke storm en temperaturen die niet onder nul komen. Jammer dat de sneeuw niet echt plaksneeuw is, maar ja, het is in elk geval sneeuw. Ga je nog steeds met Peggi naar school of moet je ook wel eens op de schoolbus wachten? En komt die dan op tijd?
    Frederiek begint deze week aan de toetsweek, duim je voor haar? Het zal wel gezellig zijn om met football-liefhebbers in de familie naar de wedstrijden op tv te kijken. Speel je nog steeds basketball?
    Heel veel groeten vanuit Uithoorn,
    papa, mama en Frederiek

• 31 Januari 2007 - 21:16

Rob Mérelle:

Ha die Thomas,
    'How yer doin son', still going strong? Ik weet niet of je inmiddels ook al als een Yankee praat, maar dat zal wel meevallen. Janneke en ik hebben wel je berichten en foto's gevolgd en verheugd dat je het wel hebt gevonden aldaar. We waren heel benieuwd of je zou kunnen aarden zo 'in the middle of nowhere' maar we hebben stellig de indruk gekregen dat je het erg naar je zin hebt en erg opgegaan bent in the community (met 2 m's?). Het had ook anders kunnen zijn niet, tenminste ik dacht dat je aanvankelijk wel een andere omgeving had bedacht. Leuk dat er zoveel sportmogelijkheden zijn, goed voor je lichamelijke en sociale ontwikkeling en -contacten (and for the girls maybe)Hier gaat alles ook ok, gelukkig niet zo koud als daar, in tegendeel eigenlijk veel te warm hier. Ben benieuwd of we nog naar de wintersport kunnen dit jaar, we zullen wel zien.
    Well Thomas, lot of fun en ook groeten aan je extended family.
    'Ome' Rob

Thomas

Als het goed is ga ik vrijdag 29 Augustus naar amerika. Ik ben geplaatst bij een gezin in Damar, dat is een klein plaatsje in Kansas. Ik kom bij een vader en een moeder en bij 3 zussen (16,12 en 9) en een broer (14). De school waar ik naar toe ga ligt in Palco en heet Palco high school. Ik heb er veel zin in en ik zal proberen regelmatig een bericht je achter te laten op deze site. groetjes, Thomas

Actief sinds 03 Juli 2006