Reportcard
Door: Thomas
Blijf op de hoogte en volg Thomas
03 November 2006 | Verenigde Staten, Damar
Gisteren hadden ik maar een halve dag school omdat er parent-teacher conferences waren, een soort tafeltjes avond en iedereen kreeg zijn reportcard. Sandy mijn moeder hier kwam pas om 7 uur thuis van de school, ze heeft dus de hele middag op school gepraat, maar ze heeft ook 5 kinderen op school. Iedereen is aan het klagen over de Science teacher en toen Sandy thuis kwam zei ze meteen: het ligt aan de teacher. Alle leraren zeiden over alle kinderen dat we het erg goed deden en de algebra lerares zei dat ik erg beleefd was maar in science waren we niet ze goed: I'm talking back to her, ze kan mijn handschrift niet lezen, iedereen ander kan het wel lezen en ik laat anderen mijn werk kopieren. Ik kan misschien wel een hele pagina schrijven over wat er niet goed gaat maar ik geef jullie maar gewoon mijn grades:
Spanish A
History A
Algebra B-
Anat/Phys B
English A
Chemistry B
Field Biology A
Ik vind dat ik het dus best goed doe. Vandaag, Vrijdag, heb ik geen school en het hele gezin gaat naar een trouwerij in Kansas City, 5 uur rijden, maar de mensen die gaan trouwen moeten een beetje op de centen letten dus er is niet echt plaats voor mij, dus ik ga waarschijnelijk bij grandma and grandpa logeren.
03 November 2006 - 19:41
Daan En Peter:
Mogen we concluderen dat je het nog steeds naar je zin hebt daar in het verre Kanses, Thomas? Je rapport ziet er in elk geval puik uit, je moet tenslotte de eer van je familie verdedigen, niet? Is het bij jullie al aan het winteren? Bij ons hebben we al een paar dagen koud weer gehad, lekker wel. En we zijn in NL geweest voor een paar dagen, volgende week gaan we naar Japan en Korea. O ja, we hebben een nieuwe auto, met het stuur aan de rechterkant. Dat is even wennen!
Ondertussen proberen we een beeld te krijgen van jouw leventje aan de andere kant van het water, we zijn benieuwd of dat ook klopt met de werkelijkheid. We hebben natuurlijk wel het voordeel dat we zelf in de VS hebben gewoond dus we kunnen wel zo'n beetje een beeld vormen.
Hou je haaks Thomas, heb maar veel plezier, Daan en Peter -
04 November 2006 - 10:18
Van Het Thuisfront:
Lieve Thomas,
wat leuk om in korte tijd een paar berichtjes van je te lezen.
Jammer dat het football seizoen voor jullie niet zo goed is verlopen. Maar gelukkig komt het basketballen eraan. Dat is tenminste binnen, dus je hoeft niet in de kou en de regen te wachten tot je wat mag doen. En je kan veel meer spelen. Ga je nu ook aan "track" doen?
Ook jammer dat je halloween gemist hebt: nu ben je in Amerika en dan kan je het nog niet echt meemaken.
Hoe was het logeren bij granddad en grandma?
Je hebt een prachtig rapport, Thomas, alleen maar 9's en 7's, we zijn trots op je! Heb je maar 7 vakken of heb je voor de andere vakken nog geen report card?
Binnenkort is het Thanksgiving in Amerika. Gaat de familie dat groots vieren? We zijn heel benieuwd naar de verhalen.
Heel veel groeten en een kus van ons drietjes,
papa, mama en Frederiek
08 November 2006 - 21:52
Kareen En Kees Snel:
Hi Thomas,
We hebben je verhaal over je 'reportcard' gelezen: mooie resultaten hoor!
Zelfs een stuk beter dan het rapport van de president.
Fijn dat je het naar je zin hebt!
Hartelijke groeten van
K&K Snel