Burger king, Hooters en Star Buks - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu Burger king, Hooters en Star Buks - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu

Burger king, Hooters en Star Buks

Door: Thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas

19 Maart 2007 | Verenigde Staten, Damar

Hallo iedereen in Nederland,
Vorige week zijn we naar een basketbal wedstrijd geweest van een school hier in de buurt. De wedstrijd was in Hays en na de wedstrijd zijn we naar Burger King geweest, we gingen door de drive-tru. Ik moest keizen tussen de double whopper en de triple whopper en ik koos natuurlijk voor de Triple. Ik kreeg een gigantische hamburger met 3 plakken vlees en sla tomaat en al dat soort dingen. We hebben er een paar foto's van genomen maar ik kan ze maar niet op het internet zetten.
Afgelopen vrijdag ben ik met de hele familie (behalve mijn vader, die moest de koeien voeren enzo) naar de zus van mijn moeder geweest. Zij woont in Hutchinson. Op zaterdag zijn we naar een tentoonstelling over de Titanic geweest, dat was wel leuk.
Maar na de Titanic kwam voor mij het leukste, we zijn naar hooters geweest. Hooters is een restaurant dat bekend is om zijn knape oberessen. We hebben daar wat gedronken en ik heb een t-shirt gekocht en een foto genomen met de oberessen.
De volgende ochtend heeft de zus van mijn moeder me naar Starbuks Coffee genomen, want ik vroeg of ze dat hadden in Hutchinson. Ik hou helemaal niet van coffee maar ik heb een White chocolate mocca gedronken en ik vond het eigenlijk wel lekker. Na de Coffee zijn we door Huchinson gereden en ik heb de belangrijke dingen gezien. In de foto's op deze website heb ik een foto van een elevator(dat grote witte ding waar ze graan in opslaan). In Huchinson hebben ze een elevator die een halve mile lang is. (800 meter). We reden ook door een woon wijk en het lijkt heel erg op de woon wijken die ik op TV heb gezien. Daarna reden we door het park langs de Zoo en door main street. Ze hebben ook een maximum security gevangenis in Hutchinson, die heb ik ook gezien. Het was wel leuk om te zien, je kon niet veel zien want er was een grote muur om heen gebouwd. In de hoeken was een torentje met een guard erin. Toen we weer terug waren heb ik de hele middag op de trampoline gesprongen met mijn kleine zusjes.
Op de weg terug zijn we naar Subway geweest. Dat is een soort restaurant waar je een sandwich kan eten, In heb nu bij alle fastfood ketens in Hays gegeten behalve eentje en als het goed is ga ik daar deze week naar toe want het is spring break.
Thomas

• 19 Maart 2007 - 17:31

Lieve Thomas,
    gelukkig hebben wij je foto's al via e-mail gekregen. Ook uit deze foto's blijkt dat je het nog steeds erg naar je zin hebt en met volle teugen geniet. Als we het goed zien, ben je niet eens zo veel aangekomen van al die hamburgers en liters coca cola. Maar dat komt zeker door het trainen?
    We zullen eerst controleren of je nog genoeg ruimte voor nieuwe foto's hebt op je site. Als dat wel het geval is, zullen we kijken wat er aan de hand kan zijn. Anders proberen wij je foto's op je site te zetten, zodat anderen ze ook kunnen zien. Want je hebt gelijk: de "waitresses" zien er inderdaad erg aardig uit!!
    Heb je binnenkort nog een exchange party? Of heb je die al gehad?
    Heel veel groeten en een dikke kus,
    papa, mama en Frederiek

• 19 Maart 2007 - 17:40

Lieve Thomas,
    je hebt plaats voor 100 foto's, dus dat is niet het probleem. We gaan verder zoeken.
    Veel groeten en een kus,
    mama

• 19 Maart 2007 - 18:59

Het Thuisfront:

Je 7 nieuwe foto's staan op je site!!
    Papa

• 20 Maart 2007 - 18:59

Mark, Marlene En Co:

Hoi Thomas,

Erg leuk dat je een kaartje voor je nieuwe buurmeisje gestuurd hebt.
    Ze groeit als kool en is in vier weken al 1 kilo aangekomen. (nu is ze 4 kilo) Daar kunnen die hamburgers niet tegenop.
    Zo te lezen heb je erg naar je zin in Amikika (volgens Thijs).
    Nou geniet er nog even van, want voor je het weet ben je weer in Nederland.
    Groetjes
    Mark, Marlene, Thijs en Lieke.

• 30 Maart 2007 - 17:27

Donna En Daphne:

hooii thomas hoe gaat iie wij zitten hier in nederland is het leuk daar waneer kom je terug groetjes Daphne en donna