Berichtje - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu Berichtje - Reisverslag uit Damar, Verenigde Staten van Thomas Emden - WaarBenJij.nu

Berichtje

Door: Thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas

08 December 2006 | Verenigde Staten, Damar

Hallo iedereen in Nederland,
Met mij gaat alles nog steeds heel erg goed. Iedereen hier in amerika komt al heel erg in de kerstsfeer. Er zijn veel kerstliedjes op de radio, we hebben net zo als veel andere mensen lichtjes opgehangen rond het huis. We hebben een kerstboom opzet en we hebben er knipperende lichtjes en strikjes in opgehangen. Ik denk dat we dit weekend of het volgende weekend naar hays gaan om kadootjes te kopen voor onder de kerstboom.
Deze week op maandag, dinsdag en vrijdag was er een basketbal toernooi. Dit toernooi was voor het eerste team dus ik heb nog geen echte basketbal wedstrijd gespeeld. De jongens hebben alle wedstrijden verloren en de meisjes hebben 1 verloren en 1 gewonnen. Maar ik denk dat er volgende week een wedstrijd voor het tweede team is dus dan zal ik waarschijnelijk wel een beetje spelen.
Ik heb ook gehoord dat er weer een exchange student party aankomt, ik denk dat we gaan bowlen of rolerskaten.
Thomas

• 08 December 2006 - 21:46

Peter:

Hoi, Thomas

Harstikke bedankt voor de verjaardagskaart die ik vandaag ontvangen heb. Dat was een hele leuke verrassing en ik sta er van te kijken dat je de tijd kon vinden om hem te versturen.

In ieder geval geniet maar lekker van al de kerst toestanden in de V.S.

Groeten

Peter Janssen

• 09 December 2006 - 09:17

Het Thuisfront:

Hallo Thomas,
    bedankt voor je nieuwe stukje op je website. Sinterklaas heeft Nederland verlaten en iedereen maakt zich hier op voor Kerstmis. We hebben al de eerste keer "Flappie" op de radio gehoord. Erg jammer dat het sinterklaaspakket ( met gedicht in het Engels!!) niet is aangekomen en misschien wel weg is.
    We kregen via Into een bericht van je mentor, die zei dat je het de komende tijd druk gaat krijgen met familie-bijeenkomsten. Geniet er van. Ga je voor de hele familie kado's kopen?
    Heel veel plezier en groeten van de thuisblijvers,
    papa, mama en Frederiek

Thomas

Als het goed is ga ik vrijdag 29 Augustus naar amerika. Ik ben geplaatst bij een gezin in Damar, dat is een klein plaatsje in Kansas. Ik kom bij een vader en een moeder en bij 3 zussen (16,12 en 9) en een broer (14). De school waar ik naar toe ga ligt in Palco en heet Palco high school. Ik heb er veel zin in en ik zal proberen regelmatig een bericht je achter te laten op deze site. groetjes, Thomas

Actief sinds 03 Juli 2006